Η εταιρεία

dileris-shop-image

 

Το κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών Δηλερής Δημήτριος ΙΚΕ λειτουργεί από το 1980.

Βρισκόμαστε στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης στην οδό Ζάκκα 12.

Στο τριώροφο χώρο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων οικιακού εξοπλισμού και θα σας προτείνουμε λύσεις που καλύπτουν κάθε χρήση και τιμή. Θα βρείτε πλυντήρια, ψυγεία, κουζίνες, εντοιχισμένες συσκευές, συστήματα ψύξης – θέρμανσης και κλιματισμού, καθώς και μικροσυσκευές. Συσκευές σταθερή και κινητής τηλεφωνίας, επαγγελματικό εξοπλισμό, όργανα γυμναστικής και πολλά άλλα.
Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία τηλεοράσεων και ηχητικών συστημάτων, δορυφορικών και τηλεπικοινωνιακών προϊόντων πάντα ενημερωμένη με τις τελευταίες εκδόσεις προϊόντων.

Παρέχουμε άμεσες λύσεις και μαζί με εσάς, διαμορφώνουμε προτάσεις για οικιακές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις.

Δίνουμε έμφαση στις ανάγκες και τις προσωπικές απαιτήσεις σας, γεγονός το οποίο είναι και το κλειδί της επιτυχίας μας. Στόχο της επιχείρησης αποτελεί η διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών μας, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και πάντοτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Η συνεργασία μας με τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους ομίλους ηλεκτρικών ειδών μπορεί να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς.

Επισκεφτείτε μας από κοντά ή από την ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα και είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει.

Το κατάστημα λειτουργεί:
Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-20:00 & Σάββατο 10:00-14:30

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΔΗΛΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι.Κ.Ε.

ΖΑΚΚΑ 12 ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ